pěšák
V mokrý trávě
s kulkou v hlavě
v záři světel červánků
uložil se ke spánku
pěšák pozemního pluku
zemřel v dálce díky válce
táta od dvou kluků
Ve tváři prach
a prázdný oči
co už neuvidí
náš bláznivej svět
ze smrti strach
ve větru se točí
po kraji už hezkou řádku let
Válka je zlá
a lidi v ní
podobni jsou zvěři
tak vypij ode dna
tu rundu poslední
až budeš vyprávět
tak nikdo neuvěří...
Přečteno 336x
Tipy 28
Poslední tipující: Lorraine, Jean89, Mario de Janiero, labuť, Dota Slunská, Myrja, Psavec, Mbonita, kleopatra.sedma, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)