před vraty
Chtěl bych tě domů doprovodit
navečer když se stmívá
a o hvězdách ti vyprávět
pak dostat pusu před vraty
tak jak to bývá
když dvěma se láskou točí svět
Mít radost z každý minuty
a cítit chvění z doteků
co jsou tak nesmělý
láska je jeden z útěků
při kterém bývá do breku
když naše srdce sestřelí
Počítám pihy na tvém těle
v srpnový noci na ostřici
a poznávám v nich souhvězdí
blížence,váhy,večernici
a velký vůz co jezdí
pro naši lásku na průkazku
se slevou studentskou...
Přečteno 420x
Tipy 27
Poslední tipující: Zefi, Mario de Janiero, labuť, stravla, Dota Slunská, Lonely.girl, Psavec, Mbonita, Zpátky, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)