indoš
Anotace: trávě a rezervacím
Tam v třásních vesty indošský
vane jen vítr vzpomínání
z čelenek pér jsou záložky
a v dlaních mých mám dýmku míru
narvanou travou z mojich strání
pojď sednem v týpí k amuletům
a zasmějem se jejich světům
Totálně tančím u totemu
tyátrem taktů tluku trému
tam vedle tamtamů
ustelu u trámu
tmou kdy měsíc v pomeranči
té co s ohněm nocí tančí
Tam za dráty rezervací
v Utahu vedle Idaha
asi ji svléknu do naha....
Přečteno 351x
Tipy 19
Poslední tipující: Jean89, Myrja, Mbonita, Mario de Janiero, Zasr. romantik, hašlerka, Zpátky, Psavec, Stoneman, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)