Anotace: rodokmenům
V naší obci
mezi kopci
jeden kmen
má rodokmen
jak větvičky
na jalovci
uvidíte jen
pár jmen
ségra s tátou
strejda s dcerou
byla tma
tak neví s kterou
bratranci a sestřenice
lezou k sobě
do ložnice
dědeček nevěstu
vede k incestu...
12.11.2009 19:24:00 | Mario de Janiero
já už se ničemu nedivím .D všeco je o sexu že? :D
12.11.2009 17:09:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..