Sexy kalendář 3
Karel a Karolína
Náš Karel a Karolína,
líbali se u komína.
Potom něžně bez hádek,
vzal ji Karel za zadek.
Lenka
Chytil Lenku na háček,
teď je z toho synáček.
Proč vám není Lenka ráda,
dítě je jak čokoláda.
Monika
Monika má miminko,
je to lásky znamínko.
Život se jí nyní změní,
že byl pozdě vytažený.
Nikola
Nikola teď rozhořčeně,
říká plaťte, páni.
Vidím vzteky už červeně,
více nejste zváni.
Olina
Stále hřeší Olina,
vůbec není svatá.
Prý každého zajímá,
zda jí má ze zlata.
Petra
Ty jsi skvělý milenec,
Petra chlapce chválí.
Jenže tenhle nadšenec,
rychle mizí v dáli.
Přečteno 542x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zelená víla, Bíša, jita.1965, hezule, Lioness, Zefi, Rikitan, s.e.n, carodejka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)