Co ukrýváš...?
Anotace: já chtěl bych... :-)
Co skrýváš pod svou košilkou
z měsíčního svitu
o tom snil jsem před chvilkou
v náprstku plném citu.
Co skrýváš svými dlaněmi
když jimi kreslíš stín
o tom stále zdá se mi
já ptám se, zda-li smím.
Co skrýváš pod svým obočím
pralinky z čokolády
poznáš až se otočím
mám k milování spády… :-)
Přečteno 661x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Bery2266, harmony, Psavec, Nút, Heavy, Churry, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)