Sexy kalendář 5
Anotace: Tak tu máme další porci.
Waldemar a Veronika
Waldemar a Veronika,
prý se mají rádi.
Zradou však napětí vzniká,
Walda dívky svádí.
Xenie
Kněžka lásky Xenie,
co vydělá propije.
Pije, aby zapomněla,
kolik jich tam ona měla.
Yveta
Yveta má dosti lásky,
zanevřela na ocásky.
A tak místo milování,
věnuje se podnikání.
Zdena
Mnoho chlapců Zdena měla,
se všemi si rozuměla.
Přišla chyba maličká,
brzy bude matička.
Žofie
Moc je smutná Žofinka,
špatně prý se vdala.
Říkala nám maminka,
že si vola vzala.
Žaneta
Žaneta si ráda hraje,
jako víno ona zraje.
Přesto, že je babička,
občas svede mladíčka.
Přečteno 612x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, batůžek na motorku, zelená víla, 6thSun, Juraj Hrom, jita.1965, strawbery, hezule, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)