jentak10
Ořechovka
V Praze vilu na Ořechovce
spolu měli ořech,ovce
ořech roste,ovce se pase
v dnešních vztazích
nevyzná se ani prase...
Útes
Bez kapek jedu nedovedu
bejt ani trochu spontální
jezdim k tobě každou středu
na lekci,,sex orální"
Na orálovým útesu
v povlečení z partesu
odhodim svou nóblesu.....
Množiny
V nočním klubu v Třebíči
čtyři píči na tyči
bejvalo by jich tam sedm
jenže tři šli k holiči...
Kosočtverce
V nemocnici u Liberce
nedaleko bérce
narostli mi kosočtverce
jeden vpravo,druhej vlevo
řikají mi z boku Evo
Cllinton
Kdybys býval Bille byl
na jógy kurzu....tam
uměl by sis kouřit sám....
Sado
Chtělo by se mi
mít tě v bytě
svázal bych tě hbitě
po tvý kýtě
zbylo by mi zbít tě!..
Přečteno 356x
Tipy 23
Poslední tipující: Mario de Janiero, labuť, Květka Š., Bíša, Psavec, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)