Sexy kalendář - doplňky
Anotace: Ještě jsem Vám něco přidal.
Antonín
Milovala Toníka,
veselého pána.
Dnes ale moc naříká,
že je hloupá nána.
Eva
Nestydatá Evička,
odhalila prsíčka.
Když chceš vidět kočičku,
hezky připlať, hošíčku.
Iveta
Chtěly být IN Ivetky,
ač je srdce bolí.
Zakoupily žiletky,
kudrlinky holí.
Jitka
Jitušku moc máme rádi,
je to naše víla.
Stále ona chlapce svádí,
na všechny je milá.
Kateřina
Ač má jméno velmi slavné,
je to naše Kačka.
Jinak je to děvče mravné,
občas hladí ptáčka.
Ladislav
Slaďoučký je ten náš Láďa,
med, cukříček, čokoláda.
Každá dívka ale říká,
upaluj pryč od svůdníka.
Přečteno 521x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, batůžek na motorku, zelená víla, 6thSun, Vlk v rouše, Juraj Hrom, Dev_LATea_princess, jita.1965, Rikitan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)