Saint Tropez
Jak holá věta
holej jsem já
ke konci léta
v Saint Tropez
ze všech mých
ročních mezd
mám už jen čtyři franky
a dveře místní banky
bez zájmu zívaj
a trochu se i šklebí
když hledám v škeblích perly
ne nejsem Merlin
neumím triky,čáry
zato znám hříchů jména
a všechny místní bary
Ach..ty sladká Francie
ty vůně vín a lůna žen
hebké jak látky z Persie
na vlnách lásky vyvržen
teď bloumám podél pobřeží
co záleží?
že z kapsy prázdný
mi teče do boty
vždyť v hlavě mám teď
vzpomínání
na čtyři životy
au revoir....
Přečteno 309x
Tipy 27
Poslední tipující: Flamy, Myrja, Bíša, hašlerka, mademoiselle secret, harmony, ziriant, Zefi, Kars, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)