Anotace: poluci a revoluci žejo kluci...
Dnes nemám co bych vykládala, věřila jsem všemu, jak malá,a topím se v dnešku, co dodat...? "o)
17.11.2009 14:51:00 | Churry
V tý básni je řečeno úplně všechno. Místo těch keců který se na nás valej z televize, stačilo by zarecitovat tvoje verše a tím by veškeré oslavy připomínající VŘSR mohly skončit. ST+!!!
17.11.2009 10:21:00 | Mario de Janiero