Sexy kalendář - konečné řešení
Aneta
Naše milá Aneta,
veliká je koketa.
Když se v baru rozdovádí,
kdejakého muže svádí.
Jarmila a Jartoslava
Jarmila i Jaroslava,
svůdná jsou ta děvčata.
Je tu problém, ach má hlava,
jak rozeznat dvojčata.
Jiří
Kdysi Jiří bez váhání,
do draka se pouští.
Doma ale před zlou saní,
rychle mizí v houští.
Robert
Robert to je pěkný ptáček,
co on všechno zažil.
Avantýry mají háček,
lásku při tom zmařil.
Romana
Tahle dívka Romana,
od mužů je laskána.
Pozornosti přijímá,
též od svého otčíma.
Simona a Stanislav
Hříšná, hříšná, Simona,
svedla by i démona.
Standu však svést nemůže,
ten má chuť jen na muže.
Milan
Ač je starší, sexem žije,
miluje a kapku pije.
Milan, to je přeci borec,
co vám žití našel vzorec.
Přečteno 672x
Tipy 56
Poslední tipující: PIPSQUEAK, batůžek na motorku, NikitaNikaT., danav, sveřep, zelená víla, enigman, jita.1965, 6thSun, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)