Panenství
Anotace: Zvíře sem, zvíře tam, zvíře kam se podívám...
---------------------------
Tvá duše v lynči dělá kliky
a polibky jsou seppukou,
když na náměstí Republiky,
vložíš mi ňadra do rukou.
Směšně toužím po Tvém těle,
bojujíce s přízraky,
ruce jemně rozechvělé,
už nestačí náznaky.
Tam pod stanici Podbříšek,
jízdenka mi neplatí,
vášeň letí do výšek
a srdce padá do gatí.
Vím, že je příliš brzy
a každý verš mě mrzí...
.
.
.
Otevřu své dlaně,
položím Tě na ně
a zrcadlu říkám: "Nesahej na ni parde"
Máš chránit, milovat a dělat garde!
*
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, slečna.závist, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD, labuť, Mbonita, B.a.r.b.a.r
Komentáře (3)
Komentujících (3)