V okolí řádí hyena piena
Anotace: co všechno musí překlenout mladý Marcel,aby dosáhl svého báseň je o AIDS
voňavá pečínka útroby rozbrnká
zatřese páteří,vyklepe hovínka
chvěje se,nabádá,má čtyři žaludky!
proud horka z vesmíru
vyřeší zármutky.
Zkrze dým rozkoše,nemůže zaostřit
vydal se na cestu,popřej mu věčný klid
Komentáře (1)
Komentujících (1)