držadlo šráků
Jsem pilot v kokpitu
a z vejšek Čumulangmi
čumím vám do bytů
jak špína řeky Gangy
světem se valí
savany hoří
a v dáli z moří
hladiny nebe hladí
pohřbívaj souostroví
rychlostí hadí...
Jsem oči mraků
co v boha nevěří
držadlo šráků
před popravou
zpuchřelá guma praků
to světlo z pod dveří
a vítr kterej travou
žene tu havěť hmyzí
jsem ten svit televizí
a škvíra urny volební
tvůj názor v době krizí
dej bacha hlavou nejebni
o tyčku fangle transparentu
až zvednou plentu
divadla svět.....
Přečteno 406x
Tipy 23
Poslední tipující: Lorraine, Mario de Janiero, Bíša, zzlatý, Psavec, hašlerka, Mbonita, Zefi, Květka Š., Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)