Touha...
Tak sladce omamná
je vůne ženy,
v ópium na rtech
jazyk ji promění...
Vášnivá smyslnost
v očích září,
když slova polibku
mluvit nestačí...
Doteky
pak chtíčem poháněné,
prolévají vzrušení
v šílenství,
neskutečně skutečné
touze po spojení...
Přečteno 887x
Tipy 7
Poslední tipující: jita.1965, Bíša, Zefi, Giginka, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)