Dokonalost:-*
Anotace: Už ne jenom snění!
Ležím tu sama
a jen tak přemýšlím,
o tom,co bych dělala
ted s miláčkem mým!
Leželi bychom
jeden vedle druhého,
pomalinku padali
do našeho snu krásného!
On by na mě koukal
s tou vášní v jeho očích.
Do vteřiny by poznal
po čem strašně toužím!
Začal by se dotýkat
pomalinku mě samotné.
A já pod doteky
roztávala jako led!
Polibky by měli
neodolatelnou chut.
Kapky mého potu
lehce stékali na jeho hrud!
Byla bych jak anděl
co má dábla v těle.
Dábla, který nezná peklo,
jen dokonalé nebe!
Sála bych celé jeho tělo
a v rozkoši se vznášela.
Dokonalý konec by to mělo,
z vysílení bych umřela!
Ach Lásko,
jak moc tě miluju!
Krom tebe
nic nepotřebuju!
Přečteno 544x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Romana Šamanka Ladyloba, sveřep, jehlaspichlas
Komentáře (1)
Komentujících (1)