Anotace: bramborám
...je to ale potvora
ta rumová brambora
s vitamíny roste z hlíny
léčí tělo, duše splíny
bejvaly to časy jiný
když celičký dům
voněl jako rum...ST!
Ale!!! S láskou se Rum neslučuje!
18.11.2009 11:04:00 | Mario de Janiero
Není nad reklamy, když ti na komerčkách skákaj do filmu.
Nejsou ti lidi na zabití? To je stejné, jako s knihama.
V tom nejlepším se se zdola rodiného baráku ozvaj rodiče...
17.11.2009 20:42:00 | jehlaspichlas