Ve stavu beztělí
Přikrytá světlem venkovních lamp
usináš bez stesku po dece
a v nahé tmě
provoněná kyselým vínem
a abstrakcí obrazů
zavěšených při zemi
sníš o dotecích
snědého cizince
s rysy lovícího ocelota
co zachytil se slabinami v sítu snů
a drobnými oky
propadnul ti do srdce
kde ucpal aortu sladkými slovy
propadnul ti do klína
kde zaklesnul v obraz obnaženého Discobola
a tys poprvé ve stavu beztělí
okusila muže
v představách
(přikrytá světlem venkovních lamp
usínáš nahá
unavená)
Přečteno 531x
Tipy 38
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Koskenkorva, PPetrushka, Lizzzie, majdik 2, enigman, zenge, Zefi, LeeF, dream in emptiness, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)