panic
Sakra..u oka Kaptaha
a pihy Chavesovi
proč chybí mi odvaha
když tady lovím?
v lese laní
..už slyším kokrhání
i cítím rosu v jitrocelu
jsou plný pláně laní
a já ..furt bez výstřelu
Jsem ještě zelenáč
s visačkou v rubu kamizoly
čistej jak mlhy nad údolím
Až příjde den
kdy prvně jednu skolím
ušpiním mlhu nad údolím
uslyšíš zvuky lesních rohů
tam u našeho stohu...
Přečteno 435x
Tipy 32
Poslední tipující: sveřep, Matty09, Mario de Janiero, hašlerka, labuť, Květka Š., Psavec, Zefi, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)