Dokonalý pár
Anotace: SMS brána do světa touhy...
(můj přítel):
Naše hádky
mě dostávají do varu.
Já chtěl bych tě ve stavu,
kdy bych tě do varu dostal já!
Já tě Lásko neklamu
chci tvojí kompletní sestavu
a dělat tě
dokud nepadnu...
...kéž bys nespala
a i ty mě k chuti dostala!
Já:
Lásko chut já mám velikou!
Miluju ty jemné doteky,
které nejsou jenom hrou
a nebo jen naši představou...
...ráda bych ti ukázala věci,
co tě zaručeně dostanou.
A ty ocitneš se ve stavu,
kdy budeš mít jen jeden cíl,
dostat ze sebe co nejvíc
a mě udělat co nejlíp...
...ach Lásko,jak moc tě chci...
...vážně nechci nic jiného
než spatřit tě nahého,
nechat se dobývat,
po vysílení usínat
s pocitem nádherným
našich těl spojených!
Přečteno 631x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sveřep
Komentáře (0)