Anotace: těm co už neodletí...
...nedotýkejte se ptáků na zem spadlých...pouze v touze zvadlých..ST!
28.11.2009 23:44:00 | Mario de Janiero
Odpovídám Janem Skácelem:
stíny se dlouží vítr v polích stárne
je příliš ticho začíná se hra
na slepou bábu
v sladkost upadáme
a chyba broskví by nás zabila
22.11.2009 21:04:00 | sveřep