DIALOG / o nešťastném čísle /
Anotace: možná nepřístupné mládeži :)
Jitření jitřní: "Víš
že když mě umně odstrojíš
z třinácté masky
nedotýkáš se ještě vůbec lásko
lásky?"
Jitření jitřní "VÍM
že když ti dovolím a smím
přilneme k sobě blíž
A stejně víš že vím
že víš
Jitření jitřní: "Víš
že když si povídáme SMÍŠ
v třináctém kole
tak stejně nechci ti dovolit
bolet?
A nedovolím
Jitření jitřní "VÍM
A smiřuji se s tím
cokoli děláš
Vnímám
vím
co právě dělám já
A s kým..."
Přečteno 413x
Tipy 25
Poslední tipující: Špáďa, Thesssinka, poustevník Jirka, WhiteSkull, Zefi, Mbonita, Hannazka, hašlerka, Psavec, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)