pramen
Až vyschne mi pramen
a budu znaven
tou cestou mou
u vyhaslých kamen
s tichem a tmou
studeným ránem
smrt kolem ramen
vezmu a v kolenou
se trochu budu chvět
možná pár vět
se mnou prohodí
řečí co prej zná celej svět
zrovna se někdo narodí
a v srdcích někde uprostřed
semena lásky klíčí
a někde pasti líčí
a sváry sváří
a plíseň stáří
vzlíná v kalendářích
aby pak stekla
k branám pekla
nebo ráje?
Jak s námi hraje
má cinklej hrací kámen
aby nás chytla kolem ramen
....ámen.
Přečteno 458x
Tipy 33
Poslední tipující: Mario de Janiero, poustevník Jirka, Zefi, Psavec, Myrja, Mbonita, Zasr. romantik, nejsembásník, Bíša, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)