Anotace: hvězdárnám
...když navečer jsme pod hvězdami stáli
se svým ptákem...všichni se nám smáli..
...že jsme sami
..pod hvězdami
a my jsme se báli
že až hvězda spadne
jeden z nás pak zvadne...ST!
23.11.2009 23:39:00 | Mario de Janiero
Z atlasů názvosloví
planet a planetek
svítí i tvoje jméno
jsem chudej hvězdář
a to je moje věno...
***
Tohle je úžasné...
23.11.2009 19:50:00 | rybí prdy