šablony
Anotace: bruselským dortům
Kurva makam jak cip
ale nemam se lip
než měl sem se včera
mam strhly pera
kostru v oblouku
a důchod v dáli mizí
jak králik v klobouku
Proč kurva líp se mají
ti co nemakají?
Kravy mé v stáji
dojí jak krávy
pak mlíko vylévají
do brázdy polí
však mne to bolí
Proč kurvy shora
radí jak orat
jak mam mít záhony
bramboru z šablony
narvaný šanony
dejakou pičovinou
ohrady voplocený
normovou tyčovinou
Vy máte ráje
u mně se nají
ať euvlajka vlaje
nad vaší stájí....
Přečteno 376x
Tipy 26
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, sveřep, enigman, Psavec, Mario de Janiero, Zasr. romantik, Bíša, Kubino 2, ziriant, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)