Před bouří
Znáte to ticho před bouří,
kdy bojíte se snad i dýchat,
slunce se schová v pohoří,
něžná dlaň touhou neosychá.
Barevné zvonky bez hlasu,
oblohou pluje šedá ocel,
zůstávám v tichém úžasu,
těla si zavíráme do cel.
Jen duše mříží prolétají,
spoutaný prosíš o návrat,
soukromí už si neobhájím,
ruce si marně zkouší hrát.
Vzájemný dotek boří ticho,
duše se vrací do těla,
pučochy trháš, končí Psycho,
náraz a Země se zachvěla.
Přečteno 582x
Tipy 36
Poslední tipující: divoska_jaja, Kapka, Tanzania, vodnař, strawbery, Kars, Štěpina G, enigman, Zefi, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)