Anotace: drátům a paměťovkám
Já u svého psychiatra
stěžuji si jak mi chátrá
softver, RAM a HDD
ani SEX se nevede
kam to všechno povede?...ST!..B...
28.11.2009 15:54:00 | Mario de Janiero
Hele, kašli na to, dnes jsi tady za hvězdu - dávám ST.
A ti ostatní si můžou stáhnot svůj mozek na flešku a dát
si třeba kybersex.
27.11.2009 17:18:00 | Elisha
půjčím ti svůj nick
snad ti bude líp
kousek toho bonbonku
kdekdo bude chtít
po tobě rozb@lit
ST!
27.11.2009 16:28:00 | hašlerka