Jdu snít
Ač po snídani, přesto hladovím.
Toužím po Tobě každým kouskem svého těla.
Když po večeři sama nahá sním,
vnímám jen to, jak hodně bych Tě chtěla.
Tam uvnitř hořím a nejdu uhasit.
Jen jeden dotyk, jeden jediný.
Smím ale tohle ještě vůbec chtít ?
Smím ? Aspoň pohled nevinný ?
Rukou se hladím, vlhnu rozkoší.
Třesu se, sténám, cítím vzrušení.
Mé srdce se jak tamtam rozbuší,
prahnu po trošce mazlení.
To teplo, které nejde zastavit,
to patří Tobě i celá moje touha.
Já budu dneska o Tobě jen snít,
budu se vůči Bohu rouhat.
Budu Tě cítit, budu Tě chtít,
budu Tě hladit, budu Tě mít.
Jdu snít !
Přečteno 699x
Tipy 15
Poslední tipující: vojtaz, Pythonissa__, susana načeva, vílí křídla.., Psavec, lexus, Vlk v rouše, Zefi, Elisha, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)