Anotace: sledu času
...netlač se hochu
je nás tu dost
nahlédnout můžeš
jen jako hoST!..
30.11.2009 22:43:00 | Mario de Janiero
Ale hašlerko, dnes už se nekácí naholo, nechávaj se tam ty hodnotný kusy, tak snad budeme mít trochu štěstí a někdo přihmouří oko nad námi. A zengemu ST* jako obvykle.
29.11.2009 22:19:00 | Zasr. romantik
Do ticha tiká čas
a každá vteřina je minulostí
a každá minuta umírání
ve frontě na stáří
posměšně starci řeknou
tak vítej mezi námi....
ten vršek až tak ne, ten konec je ale zas výbornej*
Stejně jako poznání, že SVĚT se kvůli nám nezmění*
29.11.2009 17:48:00 | rybí prdy