skoby
Menstruace myšlenek
z hlav géniů
až do vykrvácení
křik agitačních nástěnek
udává tempo doby
a lidé s novým myšlením
nestačí měnit skoby
z obrazů státníků
Emigrace milenek
státních úředníků
neprošli lustrací
BIS ředitele
a s lesem tisíc veverek
i keře maliníků
se v restituci navrací
do rukou majitele
...to je celé
Přečteno 359x
Tipy 26
Poslední tipující: BArBArKO, Mario de Janiero, Agniezka, Holis, chroust17, Psavec, Zasr. romantik, Markéta Hl., jita.1965, CORONATION, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)