Vydra
Vůně vín
a odlesk z krbu
mých slov malba
z alba fotky
...pak ti sáhnu za kalhotky
Z tvých slin řeka
Vydra divá
já tu klekám
tak to bývá
když mi v hlavě zašumí
kolem čas a datumy
kde jsou moje rozumy?
Někde v koncích tmavých hvozdů
snad ve zvoncích z pastvin krav
..velmi vážný je můj stav
Vůně dřeva z lesů kol
na to vždycky vzpomenu
když budu mít srdce bol
u šumavských pramenů....
Přečteno 360x
Tipy 27
Poslední tipující: BArBArKO, harmony, Holis, Mario de Janiero, Bíša, Květka Š., labuť, Zpátky, Kapka, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)