Mikulášská
Máma řekla
že až z pekla
rohatí si pro mne příjdou
šipku křídou
u našeho paneláku
už druhýho nakreslila
ještě předtím než mne zbila
Mikuláš,Mikuláš
fousy hoří čerte haš
Si asi myslí
že v ně věřim
já budoucí postrach cel
poslyš co jsem vymyslel
z krytu lampy 220
k naší klice se bude vracet
tři plechovky travexu
poplágry a síra
tak půl roku bez sexu
v místech zipu díra
Mikuláš,Mikuláš
koukni zda ho vůbec máš...
Přečteno 401x
Tipy 30
Poslední tipující: BArBArKO, Zefi, harmony, Holis, Květka Š., Mario de Janiero, Bíša, labuť, Agniezka, Zpátky, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)