Nadpozemská přitažlivost
I ta mladá čarodějka jeho kouzlu podlehla,
známé rčení "co je v domě, není pro mě" stále slyšet nechtěla.
Čemu ses to dívko milá, čemu ses to podlehla,
z toho láska žádná není ba ani glenka u čerta.
Pročpak odejít se nedá, když tě chtějí mučiti,
přijmout bolest, utrpení a chytit do sítí.
Upilovala sis křídla a nadzvedla sukýnku, řádně si se oholila a ...
udělá mi to po dlouhém odříkání?
Přečteno 642x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, CRASH, Sýkorka07, jedam, BArBArKO, Zefi, Elisha, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (8)
Komentujících (5)