V potřísněných stránkách bible
Opilý rumovou esencí
aromatické svíčky
svlékali jsme noc
z tmavého negližé
v rajskou nahotu
kde hřešili jsme
vykrádáním bezhláskových slov
z navlhlých rtů
a potřísněná peřím
padlých andělů
vyvolalas zpod svalů
lascivní sukubu
aby v rezonanci dvou
potem stísněných těl
vydrápala v holou kůži
modlitbu na celibát
pro homosexuálního Adama
a frigidní Evu
jen cos
nechala rozlít mé
nekonečno
v ohněm ošlehaných slabinách
usnulas
v poházených stránkách
bible
prostoupená
bezrozměrností
tabu
Přečteno 507x
Tipy 32
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Koskenkorva, Jan Hrábě, verrinnka, LeeF, stravla, Zefi, Holis, enigman, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)