Konec listopadu
Tak skončil nám
listopad
a já nikomu neřekla
že chtěla jsem
s tebou spát
Nikdy jsem necekla
o svém tichém chtíči
a tak se tu jen
svěřuju v tomhle kýči
Skončil nám listopad
a tvoje oči se mi
propálily do duše
tvůj obraz do srdce spad
a já o tom netuše
Přemýšlela nad prací
když mi tvoje vůně
zamotala hlavu
a rozhořela plamen v lůně
Teď v tý touze plavu
jak ryba v oceánu
neznaje směru
nemaje svodu plánu
Na co já beru
to ty vědět nemusíš
snad objevit tvoje slabůstky
pokud se za ně nestydíš
Tak tyhle drobnůstky
skončí snad stejně jako listopad
Tak jako tak přiznávám:
Chci s tebou spát
Přečteno 514x
Tipy 23
Poslední tipující: PPetrushka, Holis, labuť, Matty09, Bíša, Holly-EnD, Zefi, Psavec, Květka Š., harmony, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)