Provident
Vánoce na blátě
já v kapse jen pár centů
mám z toho závratě
denně tu zvoní z Providentu
kdy že to zaplatíš?
však víš
jak ourok užírá
nás tady zaživa
Do hajzlu,proklatě
lichváři v kravatě
maj lejstra místo kvérů
už trávu žeru
klín klínem tluku
usek bych ruku
sám sobě v kloubu
to za tu smlouvu
Myslíš že choději
lotři a zloději
jako dřív nocí?
v křesílkách seději
jen jednim slaději
a v peněz tocích
jak peřej u skály
roztáčej spirály
...pecunia nonn olet!
Přečteno 351x
Tipy 30
Poslední tipující: BArBArKO, Zpátky, Zefi, Zasr. romantik, Holis, WhiteSkull, enigman, Flamy, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)