Anotace: houslím a kalafunám
S houslí a violou
stáli jsme za školou
já mluvil, ty jsi mlčela
tvé vlasy jsem pohladil
o ňadra zavadil
a dostal violou do čela
03.12.2009 13:14:00 | Mario de Janiero
skvěle napsané ST a velká pochvala
kéž bych já tak krásnou báseň napsala
02.12.2009 19:57:00 | stravla
V houslovém klíči
toužím a klíčím
kolem tvých ceST
"necheš mne svéST?!"
02.12.2009 17:53:00 | hašlerka
Pojď projdem usmířením
namazej struny
se zbytkem kalafuny
v paprscích luny
to naše houslení
zahraje jitřením
..tam v brázdách cest
kde není hvězd
nech se nést
v tónech kde chodil Stradiváry
než budem starý
a ponesou nás máry.
*****st
02.12.2009 17:44:00 | rybí prdy