marketblues
Najdeš mně ve výmětu
v posledním regále
uložen pod cuketu
slzy jak korále
já roním pro Ivetu
co chodí chůzí ladnou
a sedí za pokladnou
křičel jsem lásku světu
a psal ji básně v četu
však s prázdnou
však s prázdnou
jsem se potázal
ozvěna po marketu
jak paměť znovu létu
se vrací ventilací
co bude dál?
As cinknu na Markétu
ze skladu konfekce
v tý době předadventní
vždyť moje erekce
je téměř pernamentní....
Přečteno 356x
Tipy 25
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Zefi, rezina, Mbonita, Mario de Janiero, Psavec, sveřep, Zasr. romantik, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)