SEŇOR
Anotace: Never play games with devil, you might gable away your soul.
Mučit své okolí sliby
kterak sliby zůstávají
v činy málokdy promění
Alespoň pro mne - bolestivější
než-li ráno opaskem
které nás bolí, baví,
jež ve finále milujem
Oběti různé: oblečeny, svlečeny,
kolíčky, řetězy, jehly,
jistěže řádně vyholené
některé i v kůži oděné
Proč ?
Že by afrodisiakum moci !?
Netušíte, je vám jedno
že ženy dívky potřebují vlídné slovo pohlazení,
alespoň jedenkrát
Jaký je ten ranní pohled do zrcadla pane řediteli?
Jste na sebe náležitě pyšný?
Muy bien seňor ...,
JE MI Z VÁS NANIC!!!
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Koza, Radek.oslov.Šafárik, jedam, BArBArKO, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)