Netopýří
Anotace: ... andílkům,čerticím a netopýrům:-)
Někdy stačí slabá chvilka
a v tu ránu se z andílka
stane pěkná čertice.
Vím,těší tě velice
když se na tě vrhám žhavě
kdesi v mozku mihotavě
slyšíš vzdechů ozvěnu.
Co je věrnost pro ženu ...
když se vzduchem vášeň šíří
mají všichni netopýři
nakázáno zavřít očka
kdo si počká,ten se dočká ...?
Přečteno 395x
Tipy 35
Poslední tipující: Lachailla, PIPSQUEAK, divoska_jaja, kroužek, Holis, zelená víla, modrá..., Pevya, umělec2, Tanzania, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)