San Remo
V San Rému sám
a trému mám
z věcí příštích
snad na všech nástupištích
čekám na příjezd vlaků
až vystoupíš
a řekneš víš?
Tam v poli máků
pod duchnou mraků
mi schází...
Ta láska tvá
co nocí omývá
jak břehy ostrova
ve vlnách citu
v luny svitu
boky mých bárek
co nejsou ukotveny
volám tě z dálek
bez tebe smutno je mi....
Přečteno 369x
Tipy 27
Poslední tipující: pennywise, enigman, Mbonita, Zefi, Bíša, danav, umělec2, Psavec, Zpátky, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)