"Plamen"

"Plamen"

Anotace: ...chci "hořet", ale s kým...nejlépe s tím pravým... Krásný víkend všem, plný lásky, milování, smíchu, radosti :)...

„Plamen“

Víš, co bych chtěla?
Spojit naše těla…
Vroucně se políbit,
všude pohladit…
Každý kousek kůže,
voňavá jak růže…
dnes jsem…
Chceš přivonět?
Můžeš…
… a to hned.
Točí se náš svět.
Ve víru vášně.
Je nám tak krásně.
Miluji doteky.
Mám ráda sex.
Opět mé povzdechy,
uslyšíš teď…
Políbila mě tvá ústa,
chci takto zůstat,
líbáš mne všude,
co z toho bude?
Vlhnu, toužím,
až se soužím,
ale slastně,
je mi krásně,
tobě také,
tvrdne mužství,
co líbí se ti,
už dobře vím…
Horký plamen
rozhořím…
…v Tobě,
budu tě mít
v sobě…
Cítím tě všude,
orgasmus krásný
opět bude…
…v nás.
Jedno z nejkrásnějších
světa krás…
…láska a milování,
mění nevinnost mou
k nepoznání…
Chci…
…hořet stále…
Autor toužím.jít.dál, 05.12.2009
Přečteno 507x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Simísek, malá slečna, Zefi, Psavec, Čoki, Paulín, Matty09, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

naleznout "drobné" radosti*

05.12.2009 21:55:00 | Simísek

Odvážné přiznání
k citu
jež vyhání
smutek z duše.
Tak odvahu jen přeji
ať srdce hřejí.
ST

05.12.2009 13:30:00 | Paulín

...krásné...

05.12.2009 12:05:00 | Květka Š.

...ST a držím palce, doufám,že ne zbytečně

05.12.2009 11:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí