Láskie
Anotace: zemím zapomenutým
V rozvodech motorů
i elektrických drátů
v rozvodech párů
navždy spjatých
farářovo dlaní
prý vzniká jiskření
který prej raní
někdy i zabije
Ta země Láskie
v atlasech není
a přesto dávno je
od noci k rozednění
...v nás
Jak jde čas
už po ní necestuješ
jenom se líně zuješ
při dvoustým seriálu
z kuchyňských koutů páru
hučení digestoře
smradlavej rybník místo moře
bez přílivu
nevnímáš... po vosmym pivu.
Přečteno 335x
Tipy 24
Poslední tipující: labuť, Linda Etschyick, Psavec, Mario de Janiero, Zasr. romantik, Zpátky, ziriant, enigman, hašlerka, Flamy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)