Anotace: Keplerovým zákonům
ST, krásný, ale, pardon: nemělo by tam být v "pláních"?
verši by to nevadilo...možná je to překlep
06.12.2009 20:09:00 | sveřep
zima nezima,
díra nedíra
furt se natírá
06.12.2009 14:39:00 | rybí prdy
Jsem astronom
co s poučením od Tycha
včas uchýlil se do ticha
a ovládá ty proudy
z přítmí kadiboudy
odsud mnohem snáze
po příkré Mléčné dráze
bystrým zrakem jezdím
tam v dál za souhvězdím..Štíra
kde zeje černá díra...
ST!
06.12.2009 14:00:00 | Mario de Janiero
To je k nevíře:
z tvých básní
vlivem smíchu
pukají měchýře
jak Brahe Tychu.
06.12.2009 10:41:00 | Zpátky