7 statečných
Pozval jsem do kina
mou milou
na Texaský masakr
motorovou pilou
ve třetí z leva
ani mi neva
že sem krev nedostříkne
občas to blikne
ve 3D brýlých
a nás 7 zbylých
jak sedm statečných
na scény jateční
brejlí...
pak deme na koktejly
Krvavou Mery
nalej nám Herry
jsme mladí nové éry
bez bontónů
jen z pontonů
v prostřed řeky Mizérie
dávným vlnám poezie
.....máváme.
Přečteno 451x
Tipy 33
Poslední tipující: modrá..., Zefi, Bíša, Skywalker, sveřep, enigman, labuť, Psavec, WhiteSkull, Mario de Janiero, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)