Peklo nebo Ráj?
jediným slovem
zapálils lucerny mého pekla
pohledem škrtls pod kotly
ďábel sám vztyčil hradby
abych neutekla
kdo pak se za mne pomodlí
v divokém tanci víra klekla
( jak se ti hříšníci rozhodli ? )
kvílícím andělům svázali sme křídla
pásku přes ústa chytlo svědomí
Vášeň nám možnost nenabídla
klíny nám hoří
jsme to my
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)