Zůstat tak navždy
Anotace: ...já chtěla bych tě každý den, ale to je jen pouhý sen
Při tvých polibcích celá hořím
a do peřin se s tebou bořím,
rozpouštíme se laskajícími dotyky,
od sebe neoddělí se už naše rtíky,
které nápoj omamné lásky pijí,
splašená srdce o závod bijí,
plynule splýváme v jediné tělo,
navždy by se tak zůstat chtělo,
v tichu je slyšet zrychlený dech
a pot nám stéká po zádech...
Máme se vzájemně na svědomí,
když slastí ztrácíme vědomí..
Přečteno 1447x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (4)
Komentujících (3)