Komsomolka

Komsomolka

Anotace: Faustovi

Víte prd že smrt
je sestra má
ticho a tma
kolem se rozprostírá
ta černá díra
hladově polyká
a není vybíravá
jak fena řezníka
co pod špalkem tu spává
na lunu nocí vyje
pak v sloupku Izvěstije
v rubrice vzpomínáme
Sergeje Korověva
uvidíš tyhle slova
nehoda tramvaje
poslala do ráje
dalšího neznaboha

Víte prd kdo já jsem
cizinec s ďábla duší
a má zem?
jak to tam vypadá?
málokdo tuší...
Autor zenge, 12.12.2009
Přečteno 370x
Tipy 27
Poslední tipující: Flamy, Špáďa, Netty de Touvenell, labuť, Zpátky, Okřídlená Lištička, Myrja, Psavec, ziriant, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

výborně**st**

12.12.2009 18:49:00 | rybí prdy

líbí

..budu vás oba muset vyšetřit :o))..ST!

12.12.2009 17:43:00 | hašlerka

líbí

odkaz mých dědů
s metály všemi
odkaz mých matek
v široké zemi
působí zmatek
vládnu teď tady
v podobě skryté
jsem Zoja Mafia
už o mě víte?
ST!

12.12.2009 16:29:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí