Anotace: vánocům ale těm pravejm....
víra..
z rána v ježíška
tu proběhla
z nejista
někde
k ránu
st
za tu bránu
13.12.2009 23:41:00 | zelená víla
Vánoce už nejsou co bývaly... ale věřím, že to jde pořád ještě vrátit :)
12.12.2009 19:18:00 | ziriant
jen tóny zvonků v meluzínách
v moji hlavě zbyly
a střechy bílý
s rampouším v okapnicích
my s bráchou v beranicích
s vojenským odznakem
s uhlákem v průjezdu
koukali na hvězdu Betlémskou......
*****bomba****st
12.12.2009 18:48:00 | rybí prdy